搜尋搜尋 會員列表會員列表 登入檢查您的私人訊息登入檢查您的私人訊息 會員群組會員群組
個人資料個人資料 登入登入 會員註冊會員註冊

Hole, Kelyi, Frost, Rusese (Dont come in) Other pls come
前往頁面 1, 2  下一頁

發表新主題   回覆主題    IfritFlame 首頁 -> 吹水版
上一篇主題 :: 下一篇主題  
發表人 內容
supergorodaimon
准銃士
准銃士

發表發表於: 星期五 五月 06, 2005 10:23 am    文章主題: Hole, Kelyi, Frost, Rusese (Dont come in) Other pls come 引言回覆

唔講FF, 就係講女...
香港女人臭寸就係人都知...

而且大部份係冇上圍... Confused Confused

唔計豬扒, 有B已經偷笑.......

稍為勁少少, 0的男人好似餓狗搶屎...
點玩?

女仔問我係唔係好細, 只好話要咁大把鬼. 只好話唔係好細姐...
唔講呢0的可以點講....
回頂端
檢視會員個人資料 發送私人訊息
Gus
千人隊長
千人隊長

發表發表於: 星期五 五月 06, 2005 10:33 am    文章主題: 引言回覆

獸性之Galka

暗黑貓 - 有新衫
回頂端
Ashaa
共和軍士兵
共和軍士兵

發表發表於: 星期五 五月 06, 2005 10:34 am    文章主題: 引言回覆

問題, why they 4 dont come in?
准銃士
准銃士

發表發表於: 星期五 五月 06, 2005 10:49 am    文章主題: 引言回覆

Gus 寫到:
獸性之Galka

人妖之mithra
回頂端
准銃士
准銃士

發表發表於: 星期五 五月 06, 2005 10:49 am    文章主題: 引言回覆

Ashaa 寫到:
問題, why they 4 dont come in?

佢地係女 Very Happy
回頂端
Ashaa
共和軍士兵
共和軍士兵

發表發表於: 星期五 五月 06, 2005 10:59 am    文章主題: 引言回覆

其實...你想表達 d 乜...?
准銃士
准銃士

發表發表於: 星期五 五月 06, 2005 11:22 am    文章主題: 引言回覆

香港女仔唔
回頂端
Eking
千人隊長
千人隊長

發表發表於: 星期五 五月 06, 2005 11:24 am    文章主題: 引言回覆

.......一dd啦.......你未見過好野之嘛..........運
千人隊長
千人隊長

發表發表於: 星期五 五月 06, 2005 12:02 pm    文章主題: 引言回覆

super ......

u got reject again? Twisted Evil Twisted Evil
大統領
大統領

發表發表於: 星期五 五月 06, 2005 12:42 pm    文章主題: 引言回覆

都叫大家去搞gay架啦 Laughing

遊戲人生網站
回頂端
Mtr
銃士
銃士

發表發表於: 星期五 五月 06, 2005 1:07 pm    文章主題: 引言回覆

根據以上o既內容, 主要都係講, 靚港女冇胸. super 好介意? 其實個天係公平o既, 總有d 野係缺點, 例如大胸o既可能樣貌冇咁好, 平d o既又可能斯文大方. 何必著重於大唔大, 寸唔寸呢? 最緊要唔好同你去見你d朋友時, 寸親你d朋友, 見佢d朋友時, 唔俾面寸你咪得囉.

Mtr's Blog @ MSN
Mtr's Photo @ Flickr

回頂端
Gus
千人隊長
千人隊長

發表發表於: 星期五 五月 06, 2005 1:15 pm    文章主題: 引言回覆

哈哈 , 大家唔駛咁大反應 , galka係咁ga喇 ~ Laughing

暗黑貓 - 有新衫
回頂端
准銃士
准銃士

發表發表於: 星期五 五月 06, 2005 1:30 pm    文章主題: 引言回覆

尋日係MTR見到個著熱褲的女仔...

諗住得.. 跟住見佢個樣, 仲恐怖個你阿媽
Orz
回頂端
Mtr
銃士
銃士

發表發表於: 星期五 五月 06, 2005 2:03 pm    文章主題: 引言回覆

MTR 入面都有好多靚女o既, 睇你撞唔撞o巖o既o者

Mtr's Blog @ MSN
Mtr's Photo @ Flickr

回頂端
Cybuster
大統領
大統領

發表發表於: 星期五 五月 06, 2005 2:22 pm    文章主題: 引言回覆

我阿媽不知幾靚女呀

遊戲人生網站
回頂端
Eking
千人隊長
千人隊長

發表發表於: 星期五 五月 06, 2005 2:39 pm    文章主題: 引言回覆

Cybuster 寫到:
我阿媽不知幾靚女呀

Embarassed Anxious
百人隊長
百人隊長

發表發表於: 星期五 五月 06, 2005 2:57 pm    文章主題: 引言回覆

老實講.....
我係香港地活o左幾十年都未見過香港邊D女係得過 Confused
所以呢...... 我已經係2D世界入面 Mad 自得其樂 @@

叫做有份工打吓........
回頂端
檢視會員個人資料 發送私人訊息 參觀發表人的個人網站 MSN Messenger
hacklee
千人隊長
千人隊長

發表發表於: 星期五 五月 06, 2005 5:01 pm    文章主題: 引言回覆

Starlam 寫到:
老實講.....
我係香港地活o左幾十年都未見過香港邊D女係得過 Confused
所以呢...... 我已經係2D世界入面 Mad 自得其樂 @@

五姑娘 !? Twisted Evil Twisted Evil
十人隊長
十人隊長

發表發表於: 星期五 五月 06, 2005 6:41 pm    文章主題: Re: Hole, Kelyi, Frost, Rusese (Dont come in) Other pls come 引言回覆

supergorodaimon 寫到:

而且大部份係冇上圍... Confused Confused

點玩?

女仔問我係唔係好細, 只好話要咁大把鬼. 只好話唔係好細姐...

super, you so 膚淺 ............... UT
回頂端
檢視會員個人資料 發送私人訊息 發送電子郵件
Ione
十人隊長
十人隊長

發表發表於: 星期五 五月 06, 2005 6:41 pm    文章主題: Re: Hole, Kelyi, Frost, Rusese (Dont come in) Other pls come 引言回覆

supergorodaimon 寫到:

點玩?

super, you so 膚淺 ............... UT
回頂端
檢視會員個人資料 發送私人訊息 發送電子郵件
從之前的文章開始顯示:   
發表新主題   回覆主題    IfritFlame 首頁 -> 吹水版 所有的時間均為 台北時間 (GMT + 8 小時)
前往頁面 1, 2  下一頁
1頁(共2頁)

前往:  
無法 在這個版面發表文章
無法 在這個版面回覆文章
無法 在這個版面編輯文章
無法 在這個版面刪除文章
無法 在這個版面進行投票