搜尋搜尋 會員列表會員列表 登入檢查您的私人訊息登入檢查您的私人訊息 會員群組會員群組
個人資料個人資料 登入登入 會員註冊會員註冊

adidas harden vol. 4 crossing guards

 
發表新主題   回覆主題    IfritFlame 首頁 -> IfritFlame LS Event 版
上一篇主題 :: 下一篇主題  
發表人 內容
q6bqn58r
共和軍士兵
共和軍士兵註冊時間: 2022-03-19
文章: 2發表發表於: 星期六 三月 19, 2022 2:48 pm    文章主題: adidas harden vol. 4 crossing guards 引言回覆


Bij elke beweging die hij maakt, speelt James Harden met een speciale adidas schoenen wit stijl die van hem en van hem alleen is. Doe inspiratie op en creëer je eigen unieke stijl op het veld in James Harden-schoenen. Houd het tempo hoog in de Harden Vol. 4, de schoen gebouwd voor snelheid en stoppen op een dubbeltje. Met een innovatieve Lightstrike-middenzool ervaar je een lichtgewicht, pittige terugkeer bij elke stap en sprong.

Snel betekent ook dat u demping en comfort moet opofferen. Deze schoenen hebben grip op de vloer en houden je vastgebonden om behendigheid adidas harden vol. 4 crossing guards en controle toe te voegen aan al die snelheid. Je vaardigheden zouden voor zich moeten spreken, maar een beetje branie om ze te ondersteunen in de vorm van unieke kleurstellingen en patronen zal ervoor zorgen dat je je zelf een all-star voelt.

Onder hen is de Harden Vol. 4, en na het laten vallen van een verzameling nieuwe iteraties die emblematisch zijn voor de beste rivalen van checkschoen de Western Conference, concentreert het met hardhout uitgeruste silhouet nu zijn focus op The Beard zelf voor een levendig nieuw voorstel dat spreekt tot zijn ongelooflijke crossover-vaardigheden. Het ontwerpteam van Three Stripes besloot dit aanbod echter speels uit te voeren door deze door de lens van een echte voetgangersbeschermer te laten draaien.

Helderdere neons domineren het uiterlijk met oranje dat de basislagen omhult, zilveren panelen landen op de middenvoet, voltaccenten adidas schoenen grijs navigeren hun weg naar de taping en en betreden, en de woorden "Crossing Guard" splitsen tussen elke keel om deze arbeidersvesten te interpreteren . Bovendien zijn de tongen geüpgraded met zebrapadstrepen op de rechtervoet en een stopbord aan de linkerkant.

https://www.checkschoen.com/
回頂端
檢視會員個人資料 發送私人訊息
從之前的文章開始顯示:   
發表新主題   回覆主題    IfritFlame 首頁 -> IfritFlame LS Event 版 所有的時間均為 台北時間 (GMT + 8 小時)
1頁(共1頁)

 
前往:  
無法 在這個版面發表文章
無法 在這個版面回覆文章
無法 在這個版面編輯文章
無法 在這個版面刪除文章
無法 在這個版面進行投票Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
Template designed by Kelyi & Onimaru
正體中文語系由 phpbb-tw 維護製作
Final Fantasy XI is copyright of Square Enix